Den digitale ø-guide

Den digitale ø-guide er en guide, som er udviklet til forøge og berige turisters oplevelse af deres ø besøg. Formålet er at gøre det spændende, nemt og bekvemt, at søge inspiration, praktiske oplysninger og info om øerne, såvel under planlægning af ø besøget, samt under selve besøget. 

Guiden består af informationstavler, som er placeret rundt på øen ved seværdigheder, naturområder m.m. På tavlerne er der nøgleinformation om lokaliteten, således turisten får en basis viden. På skiltet er også en QR kode, som kan scannes med en smartphone eller tablet. Ved scanning åbnes et mobilsite, hvor mere dybdegående informationer findes. På mobilsitet vil man også kunne tilgå generelle informationer, som f.eks. spisesteder, overnatning, rutebeskrivelser og meget andet. 

Den digitale Ø-guide er udviklet med støtte fra:

 

                  

Eksempler på informationstavler og QR kode

Nedenfor et eksempel på informations tavle på Omø i en PDF fil - prøv at scanne QR kode med din smartphone og se eksempel på visning af seværdigheden på mobilsitet.

 

                                                                  

Kontakt os

Ønsker du at kontakte os kan dette gøres på nedenstående mailadresse. 

Vi er også meget interesseret i at forbedre sitet og oplevelsen på Omø, så hvis du har kommentarer, ris eller ros er du mere end velkommen til at skrive en mail til os.

info@danskeoer.dk